×
Skip to content
STARTA GRATIS DEMO

Sociala medier

Kreativa och personliga annonser i spännande format

Karusell, stillbild eller video? På Facebook och Instagram har du verkligen alla möjligheter att få ditt varumärke att sticka ut från mängden och träffa din målgrupp. Våga ge dina annonser en personlig touch, det kommer löna sig! Vi hjälper dig gärna löpande med att skapa och optimera annonser samt strategi och kreativa förslag som får din försäljning att lyfta.

Sociala medier
Nina, Social media Specialist

"Att annonsera i sociala medier ger dig stora möjligheter till att uttrycka dig personligt, kreativt och inspirerande. Det är en utmärkt strategi för att både öka varumärkeskännedomen, genom att nå nya målgrupper, och rikta dig till de som redan visat intresse för dina produkter/tjänster för att öka försäljningen."

Nina, Social media Specialist

Telefon: 0650-757 59 (växel)
Email: support@synlig.se

4Z3A9050
Sociala medier - 20% på de första två månaderna 🚀

Gäller tom 1 juni 2024 för nya kunder som tecknar standardpaketet.

(Efter 2 månader övergår det automatiskt till ordinariepris. Ingen bindningstid)

Prisvärda paket för löpande annonsering på Facebook & Instagram

Med våra paket för sociala medier finns det något för alla. Hur många annonser passar dig och vilket stöd önskar du från oss? Har du webbutik hos Acendy får du 50% rabatt på ordinarie priser på alla paket.

*För nya och befintliga kunder som vill annonsera i flera länder erbjuds 40% rabatt för varje tilläggsland (förutsatt att samma annonskonto används).

Vanliga frågor och svar

Vilka annonstyper finns det på Facebook?

Vi erbjuder annonser i en mängd olika format som bildspel, karuseller, video, katalog och stillbilder. Självklart kan annonserna även visas på Instagram. Genom att testa flera olika alternativ kommer vi fram till vad som är bäst för just dig.

Vad är Facebook-katalogannonser?

Katalogannonser skapas med hjälp av en produktfeed från din webshop. Det är ett perfekt val för att marknadsföra utvalda produktkategorier eller fånga upp kunder som övergivit sin varukorg.

Nå ut direkt och öka din försäljning med sociala medier

Nyfiken på hur jag kan hjälpa just dig att öka din trafik och försäljning genom annonsering på Facebook och Instagram? Hör av dig så berättar jag mer!

Nina, Social media Specialist

Telefon: 0650-757 59 (växel)
Email: support@synlig.se