×
Skip to content
STARTA GRATIS DEMO

Google Ads

Nå ut direkt med Google annonser!

Med sökordsannonsering kan du snabbt komma igång och synas för nya kunder i samma ögonblick som dom söker efter just dina produkter. Låt oss hjälpa dig så att du kan lägga tid på att ta hand om och utveckla affären. Genom att optimera annonsinnehåll och sökord kan vi sätta raketfart på din försäljning! 🚀

Arbete med Google Ads
Julie, Paid Search Specialist

"Annonsering på Google är nyckeln till synlighet och därför avgörande för e-handelsföretag. Med annonsering på Google ser ni till att direkt engagera potentiella kunder när de är som mest intresserade och redo att handla."

Julie, Paid Search Specialist

Telefon: 0650-757 59 (växel)
Email: support@synlig.se

Prisvärda paket för löpande annonsering på Google

Kika igenom våra paket för löpande Google annonsering. Vilket passar dig bäst? Har du e-handel hos Acendy ger vi dig dessutom hela 50% rabatt på våra ordinarie priser!

*För nya och befintliga kunder som vill annonsera i flera länder erbjuds 40% rabatt för varje tilläggsland (förutsatt att samma Google Ads konto används).

Engångsanalys

Vanliga frågor och svar

Vad är Google shopping?

När du söker efter en produkt på Google är det oftast shopping annonserna som tar topplaceringarna och visas med produktbild, pris och beskrivning. Det är därför en perfekt möjlighet för dig som e-handlare som du verkligen inte bör missa!

Vad är Google sökannonser?

Högt upp i sökresultatet (under shopping) visas sökannonserna. Här kan du väcka intresse och skapa köplust med kreativa annonstexter.  Annonsformatet passar alla så länge sökorden som används stämmer med produkten du erbjuder.

 

Vilken placering är bäst för mig?

Maximera din synlighet i Googles sökresultat genom att synas så mycket som möjligt! Alla placeringar fyller en funktion och bidrar till din tillväxt.

Nå ut direkt och öka din försäljning med Google Ads

Nyfiken på hur jag kan hjälpa just dig att öka din trafik och försäljning med Google Ads? Hör av dig så berättar jag mer!

Julie, Paid Search Specialist

Telefon: 0650-757 59 (växel)
Email: support@synlig.se