Skip to content
STARTA GRATIS DEMO
klarna-header

Klarna Checkout

Enkel och säker betalning med Klarna Checkout

Vad är Klarna Checkout?

Klarna Checkout säkerställer att din e-handel har en användarvänlig, trygg, effektiv och komplett betallösning. Inkluderat i Klarna Checkout får din e-handel betalsätt som faktura, delbetalning och kreditkort. Klarna Checkout ingår i alla prisplaner.

Illustration av vad Klarna Checkout är

Vad kostar Klarna Checkout?

Klarna Checkout ingår i våra prisplaner utan extra månadsavgift eller startavgift.
Startavgift: 0 kr
Månadsavgift: 0 kr
Inlösenavtal: Ingår
Transaktionsavgift: 2,39-2,89% + 3,50 SEK
Det innebär att du får en komplett betal- och kassalösning där dina kunder kan handla säkert, enkelt och friktionsfritt.

Illustration över Klarna

Acendy + Klarna = Sant ❤️

Vill du testa Acendy med Klarna Checkout?

Är du redan Acendykund?

Kom igång med Klarna genom att kontakta oss!

Nyckelfunktioner i Klarna Checkout

Trygghet
Du får alltid betalt för det du säljer. Klarna tar all risk för köpen. Så snart ett köp är genomfört är du garanterad betalning.
Enkelhet
Med Klarna Checkout behöver dina kunder endast ange e-postadress och postnummer för att handla. Inget användarnamn, lösenord, kortnummer eller säkerhetskod krävs.
Hög konverteringsgrad
Webshopar med Klarna Checkout har mycket hög konverteringsgrad. Faktum är att konverteringsgraden är lika hög på mobilen som på datorn. Det är helt unikt! Mer än 50% av all trafik till webshopar kommer från mobila enheter.
Allt i samma avtal
Bara ett avtal att hantera, och det är med Acendy. Du sparar massor av tid eftersom kassan och alla betalsätt redan är installerade i din webshop, vilket innebär att orderhantering, rapporter, bokföring etc. levereras från en och samma leverantör.
Dynamisk frakt
Lägg till fler dynamiska fraktval i Klarna Checkout, förutom fast eller fri frakt. Då beräknar systemet automatiskt vad fraktpriset ska vara, baserat på vad som finns i kundens varukorg.
Billig och enkel prisstruktur
Inga uppstartskostnader, inga månadsavgifter. Du behöver bara hantera transaktionsavgiften, vilket gör att betallösningen bara kostar vid försäljning. Dina kostnader blir mycket förutsägbara.