×
Skip to content
STARTA GRATIS DEMO

Bli en del av vårt grymma team!

Vi erbjuder proffsiga helhetslösningar för handel genom våra två varumärken. Helt nya Acendy i nära samarbete med norska Mystore samt Wikinggruppen med över 20 års erfarenhet av svensk e-handel. Sedan 2018 ingår vi i techkoncernen Visma vilket ger oss storbolagets styrka 💪 kombinerat med småbolagets personliga känsla 😍 Huvudkontoret fyllt med fantastiska talanger och kaffe ligger i Hudiksvall med tjusig utsikt över fjärden.

Välkommen till oss!

Medarbetare på Acendy

Vad väntar du på?

Är det dig vi söker ska du självklart skicka in din ansökan, hos oss får du...

Susanna HR

"Vi tror på att investera i människor. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna, respekterade och inspirerade. Tillsammans formar vi inte bara karriärer, utan också en gemensam och hållbar kultur av samarbete, tillväxt och framgång"

Susanna Wroblewski, HR Manager

Telefon: 0650-757 59 (växel)
Email: susanna.wroblewski@acendy.se

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Möt några av våra medarbetare

Tilde
"Jag har sedan dag 1 känt mig mycket välkommen och inkluderad och med hjälpsamma kollegor fick jag en stor trygghet i en roll jag aldrig haft tidigare."

Tilde, Customer success advisor

Tor
"Jag utmanas ständigt i att lära mig nya saker och har förtroende i att ta egna beslut och initiativ vilket är väldigt roligt. Detta i kombination med bra sammanhållning och mycket aktiviteter gör WGR till en fantastisk arbetsplats!"

Tor, Senior account manager

Felix
"Det bästa med att jobba här är att varje dag utmanas att hjälpa kunderna att lyckas med sin business. Man vet aldrig vad kunderna kan tänkas behöva hjälp med, det gör att arbetsdagarna alltid känns spännande."

Felix, Customer success advisor

Ansökan och kontakt

Just nu har vi inga lediga tjänster. Håll utkik på denna sida för nya spännande möjligheter.

Susanna Wroblewski, HR Manager

Telefon: 0650-757 59 (växel)
Email: susanna.wroblewski@acendy.se